Wednesday, April 22, 2009

~EXAM+EXAM~

salam sumenye...

wargh!! agak tension gak la time2 exam ni kn.. adusss.. boleh pecah kepala d watnye..
slamat la aku ade gap 4 hari utk paper yg agak susah bg aku..

bile fikirkn blik kan.. nape kite blaja+exam!!
coz utk menilai sejauh mane kemampuan kite kn dlm mguasai subjek yg di ajar.. hehe.. tau pon..
sebenonye cite2 aku nk jd cikgu..uuwwaaaa.. sedih la..tp x de rezeki masok UPSI.. dpt msok ums pun jadikla..
tp kan..dlm suke x suke tmpat ni.. aku rase tmpt ni la byk mgajar aku erti dewasa, matangkan fikiran, dpt ramai kwn n join mcm2 aktiviti..


LUv UMS kal!! hehe..



ni lah UMSKAL kebanggaanku..hihi



smlm kn, mase ngah sedap2 aku jawab paper services marketing tu, aku rase mcm x ckup mase.. mcm cepat je jam kt dinding dewan tu berputar.. apelagi berabis le aku jawab.. tulis pon laju semacam..haha..tp alhamdulillah..

akhirnya berjaya gak aku abiskan 4 soaln yg ms Caroline bg.. hopefully aku dpt wt yg terbaik utk paper ni.. ameen...

aaaa...blom abis cite ni..huhu.. pas bangun tdo pg td.. aku rase mcm xde tgn dah coz time tu kebas sgt tgn aku.. mase bangun2 tu aku julur tgn kt roomate aku tnpa sepatah perkataan smbil wt muke berkerut... hahahaha...

ksian membe aku coz die konpius sejenak..die ingt aku ngigau kot..
actly aku nk soh die tulun urutkn tgn aku neh.. hadoiiyai.. haahah...

naib baikla aku urut cikit2.. pastu baru darah mengalir...
cube teke nape tgn aku jdk camtu??

hahaha...
tu bermakne smlm aku jwb paper dgn bersungguh2 smpai lenguh tangan d watnye..ekekeke..

layanla pic2 aku nk exam ni k..hahhaaa..




exam+exam+exam+exam=LUrVe DaMn muCh!!



jam loceng kesayanganku+kad matrix (muke penat)..hihi


blik aku sblum final exam..


blik aku ngah exam+study..haha..( sempt lagi tuka cadar)

No comments:

Post a Comment